Salmone con salsa bernese e asparagi
TM5 TM6

Salmone con salsa bernese e asparagi

4.7 (45 beoordelingen)

Ingrediënten

Salsa bernese

  • 1 scalogno a pezzi
  • 40 g di aceto
  • 60 g di vino bianco
  • 1 cucchiaino di dragoncello secco
  • 120 g di burro morbido, a pezzi
  • 2 tuorli
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato

Salmone

  • 500 g di acqua
  • 4 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (150 g cad)
  • 1 pizzico di sale
  • 500 g di asparagi verdi puliti

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2445.6 kJ / 584.5 kcal
Eiwitten
47.7 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
39.6 g
Verzadigd vet
19.5 g
Vezels
2.8 g
Natrium
167.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten