Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa bernese
- 1 scalogno a pezzi
- 40 g di aceto
- 60 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di dragoncello secco
- 120 g di burro morbido, a pezzi
- 2 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
Salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (150 g cad)
- 1 pizzico di sale
- 500 g di asparagi verdi puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2445.6 kJ / 584.5 kcal
- Eiwitten
- 47.7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 39.6 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 167.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45 min
Salmone teriyaki
50 min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40 min
Filetti di salmone, asparagi e salsa olandese (Bimby Friend)
30 min
Gamberi in salsa speziata
40 min
Avocado toast con uovo
30 min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Blinis con salmone
1h
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min