Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 250 g di farina senza glutine
- 100 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 100 g di acqua, fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 170 g di porri a rondelle
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 100 g di panna da cucina
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 150 g di formaggio Montasio a cubetti
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1053.8 kJ / 251.8 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 381.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne di verza
2h 30min
Sformatini patate e porri
55min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Quiche alle cipolle
1h 30min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Quiche radicchio e speck
2h 30min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1 Std. 40 Min