![Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine) Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b0d452b9d511fa6c4a95616efae6d65e/Derivates/e88307ffcfe2ea36752bc6bebdfb8f0e3f992547.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 250 g di farina senza glutine
- 100 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 100 g di acqua, fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 170 g di porri a rondelle
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 100 g di panna da cucina
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 150 g di formaggio Montasio a cubetti
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1053.8 kJ / 251.8 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 381.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1u. 20min
Sformatini di agretti
1h
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Risotto pere e Castelmagno
35min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Crespelle con radicchio e noci
2h