Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 80 g di farina tipo 00
- 2 uova, albumi e tuorli separati
- pangrattato q.b.
- timo fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 143.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1u. 30min
Crostata salata multicolore
1u.
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Salmone al forno con crema di broccolo e salsa all'arancia
1u.
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1u.
Rotolo ai piselli
50min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1u. 20min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1u. 30min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Sformatini di patate con cuore filante
40min