Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 80 g di farina tipo 00
- 2 uova, albumi e tuorli separati
- pangrattato q.b.
- timo fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 143.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 Std. 30 Min
Lasagna di gamberi monoporzione
1 Std. 30 Min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 Std. 30 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Palline di Parmigiano Reggiano
30 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Gattò di patate e spinaci
2h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 分钟