Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merluzzo
- 1500 g di acqua
- 400 g di filetti di merluzzo (4x100 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 30 g di succo di limone
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Salsa ai peperoni
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di peperoni, puliti e a listarelle (1 cm circa)
- 60 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 920 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 13.2 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone insaporito
15 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1 godz.
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2 godz. 30 min
Gamberi freschi sottovuoto
1 godz.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 godz. 30 min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min