Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
- 1 mozzarella di bufala, scolata e a pezzetti
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 3701.1 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 74.4 g
- Verzadigd vet
- 26.9 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 1216 mg
Alternatieve recepten
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Sformatini di fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10 Min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 Min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1 Std. 30 Min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Piccole parmigiane filanti al vapore
2 godz. 35 min
Nidi di zucchine e speck
50 Min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 Min
Pere insaporite (400 g)
15 Min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40 Min