Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
-
300
g di foglie di cavolo verza, a pezzi
of 300 g di cime di rapa, a pezzi - ½ cucchiaino di sale
- 450 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- 8 spicchi di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1572 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Carciofi stufati
30min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Cacciucco di ceci
50min
Baccalà alla Soutelo
30min
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà alla ligure
1h
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Seppie in zimino
40min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min