Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di succo di limone
- 1600 g di acqua
- 4 filetti di manzo 180-200 g l'uno (spessore 3 cm)
- 3 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 30 g di burro
- 200 g di vino passito
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di pepe verde in grani
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3127.5 kJ / 747.5 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 49.8 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 90 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2u. 40min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min