Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesce spada bardato sottovuoto
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 300 g di tranci di pesce spada (2 pezzi)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ arancia, la scorza (senza la parte bianca)
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pistacchi tritati (granella), a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1530 kJ / 365.5 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1315.4 mg
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2 godz. 50 min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1h 20min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h