Compatibele versies
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di caciocavallo
- 50 g di gherigli di noci
- 230 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 500 g di cicoria, pulita e a pezzi
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di patata, pelata e a fette
- 200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 932.7 kJ / 222.8 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 540.7 mg
Alternatieve recepten
Cicorie stufate
35min
Carciofi romani gratinati
45min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1h
Burger di cavolo nero
45min
Crocchette di zucca e taleggio
1 Std. 15 Min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3 Std.
Crocchette di cavolfiore in umido
1h 30min
Sformatini di bucce di piselli con crema allo yogurt e menta
1 Std. 40 Min
Flan al cavolo viola
55min
Contorno di carciofi alla menta
1h 10min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20min