Compatibele versies
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di caciocavallo
- 50 g di gherigli di noci
- 230 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 500 g di cicoria, pulita e a pezzi
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di patata, pelata e a fette
- 200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 932.7 kJ / 222.8 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 540.7 mg
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50 min
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35 Min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Purè di cavolo viola
40 Min
Cocottine di fave
40 Min
Contorno di carciofi alla menta
1 Std. 10 Min
Burger di cavolo nero
45 Min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1 Std.
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Flan al cavolo viola
55min