Compatibele versies
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di caciocavallo
- 50 g di gherigli di noci
- 230 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 500 g di cicoria, pulita e a pezzi
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di patata, pelata e a fette
- 200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 932.7 kJ / 222.8 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 540.7 mg
Alternatieve recepten
Cicorie stufate
35min
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45min
Carciofi romani gratinati
45min
Minestra di fave con cicoria
50min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45min
Crema di fave al finocchietto
50min
Burger di cavolo nero
45min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10 phút
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40min
Gattò di zucca e patate
1h 40 min
Sandwich alle cime di rapa
50min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20 phút