Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
- 1 spicchio di aglio, schiacciato (optioneel)
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di filetti di scorfano, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 528.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 min
Gamberoni in guazzetto
40 min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Rotolo ai piselli
50 min
Insalata di polpo e patate
2 godz.
Yogurt al cioccolato
13h
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2 godz.
Carne di cavallo a Cottura Lenta
1 godz. 30 min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2sa 30 dk
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 min