Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
- 1 spicchio di aglio, schiacciato (optioneel)
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di filetti di scorfano, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 528.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate pelate (TM6)
5 Min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40 min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1h 30min
Filetti di merluzzo sottovuoto
1h 20min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1óra
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo
30 Min
Polpettone di riciclo
1óra
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3u. 30min
Mandorle ricoperte cioccolato bianco e cocco
1óra
Spaghetti alle vongole
4h 40min