![Insalata pantesca con sgombro Insalata pantesca con sgombro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a08570f8c49da06a0556e678aaf5ca15/Derivates/77124dac70ea7188000afe7b8646fad0881f4dcc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di patate intere, sbucciate
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di sgombro freschi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, spezzettate grossolanamente
- 1 cucchiaino colmo di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di cipolla rossa, a fettine (vedere consigli)
- 200 g di pomodori ciliegino, a metà
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 80 g di olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2571.5 kJ / 614.5 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 42.2 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 617.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di sgombro all'arancia
40 min
Frittata di albumi con zucchine
30 min
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1 godz.
Menù: Riso alle verdure; Pesce, patate e broccoli con salsa ai carciofi
1 godz.
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1 godz.
Ombrina al cartoccio con patate
45 min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45 min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 min
Zuppa frantoiana
45 min
Sgombro con contorno di verdure
30 min