Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 10 g di sale
Condimento cipolla rossa, mascarpone e noci
- 40 g di burro
- 3 cipolle rosse a listarelle
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di mascarpone
- gherigli di noci, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2276.9 kJ / 544.2 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1022.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di finocchi e arance
Geen beoordelingen
Filetto di manzo al vino con purè
1 Std. 30 Min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Gramigna alla salsiccia
45 min
Palline cocco e lampone
3 Std.
Linguine allo sgombro
30 min
Schiaffettoni ripieni
1 Std. 30 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 godz.
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 godz.
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 λεπτ.
Fajitas con pollo e funghi
1 godz.
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1 Std. 30 Min