Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 10 g di sale
Condimento cipolla rossa, mascarpone e noci
- 40 g di burro
- 3 cipolle rosse a listarelle
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di mascarpone
- gherigli di noci, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2276.9 kJ / 544.2 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1022.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 Min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 Min
Paccheri zucca e provola
45 Min
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40 Min
Ghiaccioli tricolore
7h 15min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Liquore alle pere
384 Std.
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia
45 Min
Gramigna alla salsiccia
45 Min