Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 4 uova
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (4 cm)
- 1 scalogno a metà
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 - 2 cucchiaini di senape di Digione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 50 g di olive denocciolate
- 300 g di insalata verde, a piacere
- 140 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1292 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 450.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous con Feta e melanzane
30min
Insalata veloce con verdure crude
15 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Insalata di riso venere
40min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Farro con gamberi e agrumi
50 min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Bowl di riso, avocado e salmone
40min
Insalata pantesca con sgombro
1h
Filetto di manzo con peperonata
40min
Menù: Polpettone con funghi, fagiolini e riso di cavolfiore
45 Min