Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Contorno di peperoni
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto
- 500 g di acqua
- 600 g di peperoni rossi, senza semi e a listarelle (1-1.5 cm)
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 50 - 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Filetti di sgombro sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 filetti di sgombro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2788 kJ / 666.3 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 956.5 mg
Alternatieve recepten
Lasagne di verza
2h 30min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Ratatouille di verdure sottovuoto
1h
Merluzzo sottovuoto con purè di patate
1h 50min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 godz.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Branzino al cartoccio
1h 10min