Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Contorno di peperoni
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto
- 500 g di acqua
- 600 g di peperoni rossi, senza semi e a listarelle (1-1.5 cm)
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 50 - 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Filetti di sgombro sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 filetti di sgombro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2788 kJ / 666.3 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 956.5 mg
Alternatieve recepten
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Menù: Branzino al cartoccio; indivia con crema al formaggio; crema di mele con crumble (Bimby Friend)
1h 10min
Menù: Tranci di tonno con composta di cipolla e plumcake allo yogurt (Bimby Friend)
1h
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Insalata di baccalà sottovuoto
1h
Manzo ai carciofi e olive a Cottura Lenta
2h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min