Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 388.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1 Std. 30 Min
Panini di verdure
1ωρ.
Rotolini di pollo e speck sottovuoto con purea di zucca
2h 30 min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 Std. 10 Min
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3 Std. 30 Min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1ωρ.
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 Min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Stracotto di manzo con funghi e patate
4 Std.
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h