Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 388.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Bocconcini di pollo piccanti
45 Min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1h 30min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10 min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2h
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40min
Tortilla di patate al vapore
45 Min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min