Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 230 g di farina tipo 00 + q.b.
- 25 g di zucchero
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 uovo medio
Ripieno
- 150 g di riso originario
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di bietole, le foglie senza la costa
- 25 g di uvetta
- 20 g di vin santo
- 30 g di mollica di pane secca a tocchetti
- 60 g di latte
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di burro
- 2 uova medie
- 25 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di cedro candito a cubetti
- 30 g di pinoli sgusciati
Terminare la preparazione
- 10 g di pinoli sgusciati (optioneel)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 682.8 mg
Alternatieve recepten
Muffin ai mirtilli con crumble
1 Std.
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 Min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25min
Irish dalgona coffee
10 Min
Baccalà con salsa samfaina
55 Min
Menù: Paella; insalata pipirrana; mousse al cioccolato (Bimby Friend)
Geen beoordelingen
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2 Std.
Crostata ripiena alle mele
2 Std.
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Biscotti Tiramisu
1 Std.
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25min
Pastiera napoletana
8h