Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 di calamari freschi, puliti (il mantello) (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Natrium
- 185 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Rotolini di pollo e speck sottovuoto con purea di zucca
2 Std. 30 Min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1 godz. 10 min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2 Std. 30 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 godz. 10 min
Crema ai funghi e semi di girasole
30 min