Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 di calamari freschi, puliti (il mantello) (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Natrium
- 185 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1h 20min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Merluzzo sottovuoto glassato al curry
1 godz. 30 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45 min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.