![Tagliatelle di calamaro sottovuoto Tagliatelle di calamaro sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0a2b0a1ee567c3c4385f54a1c0364d4d/Derivates/5f539b1409e9a4711bb25d31231cda7441c1b98e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 di calamari freschi, puliti (il mantello) (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Natrium
- 185 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 godz. 40 min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1 Std. 20 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1 Std. 30 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min