Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di zucchine a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di piselli surgelati
- 200 g di acqua
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ½ cucchiaino sale
Besciamella
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di tonno fresco pulito, a cubetti
- 10 fogli di pasta secca tipo lasagne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1658.5 kJ / 396.4 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 524.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1sa 30 dk
Frittelle di riso
1h
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1h
Sformato di verdure e formaggio
45 dk
Timballo di melanzane, pomodori e caprino
40min
Insalata speziata di patate, melone e speck
30 dk
Alberelli di sfoglia
1sa 30 dk
Torta salata funghi e patate
1sa 30 dk
Torta salata svuotafrigo
2sa
Frittelle di fiori di zucca
2sa 30 dk
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1sa 30 dk