Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di fichi acerbi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 20 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 1 pizzico di sale
- 320 g di tagliolini all'uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2010.3 kJ / 480.5 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 701.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1h 5min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1h 30min
Risotto con uva e funghi
30 min
Risotto con fichi e speck
40 min
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Penne con crema di limone e carciofi
30 min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 Min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 Min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 Min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 Min