Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di fichi acerbi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 20 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 1 pizzico di sale
- 320 g di tagliolini all'uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2010.3 kJ / 480.5 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 701.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40min
Lasagne agli asparagi
1 Std. 30 Min
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1h 40 min
Crema di asparagi verdi
50min
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40min
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1h
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min