Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di fichi acerbi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 20 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 1 pizzico di sale
- 320 g di tagliolini all'uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2010.3 kJ / 480.5 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 701.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Risotto ai fichi e pecorino con cipolla croccante (Bimby Friend)
40min
Fichi freschi ripieni
20 Min
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2h 55min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20 Min
Risotto con fichi e speck
40min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Pennette salsiccia e fiori di zucca
40min
Risotto al prosecco e lavanda
30min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min