Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di gambo di sedano a pezzi
- 120 g di carote, pelate e a pezzi
- 1 peperoncino rosso, senza semi, a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di cipolle a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ¼ di cucchiaino di sale
-
400
g di fagioli borlotti in scatola, scolati e sciacquati
of 400 g di fagioli tondini, in scatola, scolati e sciacquati - 6 - 8 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 730.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min
Frittata senza uova
1 godz. 50 min
Verdure in umido
40 Min
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
30 Min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Tofu al cartoccio con verdure
40 Min
Pasta al forno vegan
1 Std.
Paella di fagioli rossi (vegan)
55min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 min
Crostata salata di verdure (vegan)
1 Std. 5 Min
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1 Std.
Melanzane piccanti e lenticchie
30 Min