Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento
- 6 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 pomodorini a metà
Salmone e quinoa
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di chicchi di quinoa
- 800 g di filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (4 tranci)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2648.3 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 691.3 mg
Alternatieve recepten
Farro al pesto e fagiolini
30 dk
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Menù: Cous cous con filetti di salmone, verdurine al vapore e dessert alle pesche
40min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 dk
Bulgur profumato con pesce spada e zucchine (Modalità Cuoci riso)
45 dk
Insalata di bulgur, salmone e zucchine (Modalità Cuoci riso)
40min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 dk
Orzo con straccetti di tacchino al limone
40min
Insalata tiepida di bulgur e zucca
50min
Cous cous di verdure con branzino
30 dk
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Miglio con ceci e verdure al curry
1h