![Farrotto taccole e prosciutto crudo Farrotto taccole e prosciutto crudo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e8aaf14cf2fd8029335fa725c6ec66b/Derivates/5257b73c79c8cd31d46fd2dc91be41f6c09ea742.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla rossa a listarelle
- 250 g di taccole fresche a tocchetti (2 cm)
- 300 g di farro perlato (cottura 25minuti)
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di prosciutto crudo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1729.5 kJ / 413.5 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 53.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 784.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Farro con gamberi e agrumi
50 мин.
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35min
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Mesciua spezzina
1h
Patate schiacciate al forno
1h
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Crema di verdure invernale
50 мин.
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Minestra saporita di riso e legumi
40min