Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mela rossa, sbucciata e in quarti
- 1 mela gialla, sbucciata e in quarti
- 1 cipolla rossa in quarti
- 1000 g di acqua
- 200 g di lenticchie rosse, secche, precedentemente ammollate e scolate
- 400 g di tofu solido a dadini
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 cucchiaini di curry in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 dk
Tofu in crosta di sesamo
20 dk
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Chili di tofu (vegan)
1sa
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40 dk
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 dk
Insalata di quinoa, zucchine e seitan in vasetto
45 Min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35 dk
Zuppa di tofu e verdure
50min
Tofu al cartoccio con verdure
40 dk
Seitan con crema di ceci (vegan)
1sa 20 dk