Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mela rossa, sbucciata e in quarti
- 1 mela gialla, sbucciata e in quarti
- 1 cipolla rossa in quarti
- 1000 g di acqua
- 200 g di lenticchie rosse, secche, precedentemente ammollate e scolate
- 400 g di tofu solido a dadini
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 cucchiaini di curry in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 min
Tofu al cartoccio con verdure
40 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 min
Ragù di tempeh
30 dk
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20min
Chili di tofu (vegan)
1h
Zuppa di tofu e verdure
50 min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1 Std. 35 Min