Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 300 g di acqua
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 40 g di pane
- 20 g di aceto di lamponi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 125 g di yogurt naturale
- foglie di menta q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 340.3 kJ / 81.3 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 4.1 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 menit
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 Min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Gazpacho di carote
10 menit
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 menit
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 menit
Vellutata di carote e pastinaca
50 menit
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1j 10 menit
Crema di zucchine e anacardi raw
20min
Gazpacho
15 menit