Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 200 g di foglie di spinaci freschi
- 70 g di carote a pezzi
- 4 spicchi di aglio
- 2 rametti di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- 200 g di funghi champignon a fette
- 600 g di tofu naturale
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 60 g di succo di limone
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di salsa di soia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Purè di carciofi e tofu
20 Min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1h 20 min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 min
Tofu in crosta di sesamo
20 Min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 min
Zuppa di tofu e verdure
50 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Spiedini di seitan e verdure
50 min
Straccetti di seitan ai funghi
30 min
Ragù di tempeh
30 min