![Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/69C039FB-0F9A-4017-81C9-01E1BFAB017D/Derivates/0D756453-CBA2-41E4-BA2F-704FC00B4E60.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 capesante pulite (vedere consiglio)
- 300 g di sedano rapa a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte
- 60 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di verza rossa a listarelle sottili
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di zucchero
- 50 g di vino rosso
- 4 fili di erba cipollina fresca, lavati e asciugati
- sale rosa in fiocchi, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1448.1 kJ / 346.1 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1102.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
15 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1 Std.
Capesante gratinate
30 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.