Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 50 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema di porri
- 400 g di porri a pezzi (solo la parte bianca)
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di farina tipo 00
- 400 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di panna (min. 30% di grassi) + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1840 kJ / 439.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 679 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Parmigiana di sedano rapa
2h
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1h
Porri in crema delicata
35 Min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min
Crema di porri gratinata
50min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di porri
40min