Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 50 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema di porri
- 400 g di porri a pezzi (solo la parte bianca)
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di farina tipo 00
- 400 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di panna (min. 30% di grassi) + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1840 kJ / 439.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 679 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 мин.
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40 мин.
Zuppa di cipolle
1 godz.
Vellutata di piselli
20 Min
Crema di porri gratinata
50 мин.
Porri in crema delicata
35 min
Vellutata di porri
40 мин.
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 мин.
Zuppa di cipolle di Cannara
1 godz.
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 мин.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 мин.