Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di topinambur pelato, a pezzi (3 cm)
- 20 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di bevanda a base di soia
- 3 uova
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco + q.b.
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di acqua
- 50 g di pinoli, tostati + q.b.
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 868.8 kJ / 207.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
Alternatieve recepten
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min.
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15 min.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min.
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1h 15 min.
Flan di carote
50 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Flan al cavolo viola
55 min
Fonduta
8h 20min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Bagna cauda
35min
Brandacujun
45 min
Bonèt
2h