Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
- 350 g di polpo fresco
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1604.1 kJ / 383.4 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 21.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.