Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 350 g di riso Parboiled
- 350 di verdure miste di stagione a tocchetti (peperoni, piselli, carote)
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati ed eviscerati
- 10 mazzancolle pulite
- 2 arance, preferibilmente biologiche, una a cubetti e una a fette
- 10 pomodorini ciliegia a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2448 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 88.4 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35min
Risotto con uva e funghi
30min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Tris di riso, pesce e verdure
35min
Arrosto di maiale ripieno con porri e noci
1h 30min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Torta salata multistrato
3h 30min
Aperitivo al sedano
10min
Tortini soffici al vapore con confettura di lamponi
50min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
"Birra" allo zenzero
10min