Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ravioli
- 150 g di rape rosse
- 80 g di acqua
- 80 g di semola di grano duro + q.b.
- 40 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 23 g di olio extravergine di oliva
- 20 gamberi rossi
- 10 g di porro
- 100 g di carciofi, puliti e in 8 spicchi
- 100 g di patata lessa
- 1 pizzico di pepe rosa macinato
- 7 - 8 foglie di menta fresca, lavate
Crema di burrata e terminare la preparazione
- 200 g di burrata
- 30 g di latte
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3389 kJ / 810 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 57.3 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 7.4 g
Alternatieve recepten
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Minibagel ai cereali con crema di uova, bacon e avocado
1 Std. 10 Min
Ponte dei sospiri
1 godz.
Linguine con scampi al limone
20 Min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 godz.
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 Std. 30 Min
Profiteroles mediterranei
1 Std. 25 Min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 Std. 30 Min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Bisque di gamberetti con crostini
1 godz.
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.