Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di gamberi rossi, le code pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di polpa di papaya a pezzi
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 10 g di aceto di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 634.3 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 295.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5 Std.
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1 Std. 10 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1 Std.
Pere sottovuoto alla cannella
2 godz. 5 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min