Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di gamberi rossi, le code pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di polpa di papaya a pezzi
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 10 g di aceto di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 634.3 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 295.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2h 30 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20 min