Compatibele versies
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0
- 2 pizzico di sale
- 50 g di acqua
Spiedini
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 20 g di Marsala secco
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 3 gocce di Tabasco
-
30
g di pecorino grattugiato
of 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 acini di uva lavati e asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2489 kJ / 595 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 27.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Merendina alla crema gianduia
1h 30min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20min
Tempeh
Geen beoordelingen
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pizza alla marinara
1h 35min
Torcion dolce
3h 30min
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2 godz. 50 min
Pizza bianca alla ligure
1h 45 min
Ciambella romagnola
1h
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min