Compatibele versies
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0
- 2 pizzico di sale
- 50 g di acqua
Spiedini
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 20 g di Marsala secco
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 3 gocce di Tabasco
-
30
g di pecorino grattugiato
of 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 acini di uva lavati e asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2489 kJ / 595 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 27.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzette marinare
1 Std. 35 Min
Torta al testo
1h
Focaccia al rosmarino
2sa 30 dk
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Porcellini focaccina
1h 15 min
Cestini di crema e frutta
3h
Crescia sfogliata urbinate
1 godz. 30 min
Moretta fanese
35 min
Gnocco emiliano
4sa 50 dk
Bruco brioche
2 godz.
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6h
Semifreddo al limone e mirtilli
2 godz. 15 min