Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 2 arance, preferibilmente biologiche, la scorza
- 250 g di farina
- 70 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 120 g di burro morbido
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di mandorle dolci
- 600 g di carote mondate e a pezzi
- 200 g di succo di arancia fresco
- 100 g di zucchero
- 1 anice stellato
- 250 g di panna
- 2 uova
Arance caramellate
- 2 cucchiai di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 arancia a fettine
- Voeding
- per 10 porzioni
- Calorieën
- 18050 kJ / 4310 kcal
- Eiwitten
- 92 g
- Koolhydraten
- 408 g
- Vetten
- 268 g
Alternatieve recepten
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 godz. 50 min
Torta rustica alle mandorle e agrumi
45min
Gnocchi con pastissada
2h 30min
Crostata ai cachi
1h
Crostata fragole e ricotta (senza zucchero)
2 Std.
Torta soffice all'arancia
2 Std.
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1u. 30min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50min
Torta raw all'arancia e mandorle
1u. 30min
Crostata alle mele cotogne
1u. 30min
Purè di patate all'aglio
50min