Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 600 g di patate a pasta farinosa
- 3 pizzichi di sale
- 130 g di farina tipo 00
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di spinaci baby freschi
- burro fuso, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427.7 kJ / 341.2 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 301.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadina romagnola
15 Min
Crêpes con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Cappellacci di zucca
1 Std. 30 Min
Crêpes radicchio e Taleggio
2 Std.
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1 Std. 30 Min
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1 Std.
Pesto di pistacchi e speck
20 Min
Canederli allo speck
2h 40min
Frittelle di cernia allo zenzero
35 Min
Tortelli di patate parmensi
1 Std. 30 Min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Crescentine modenesi
11h