Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa di noci
- 25 g di gherigli di noci
- 75 g di bevanda a base di riso
- 100 g di olio di arachidi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Impasto tortelli
- 40 g di farina di grano saraceno
- 160 g di farina di grano duro + q.b. per infarinare
- 2 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
Ripieno tortelli
- 250 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 250 g di cipolla rossa a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 150 g seitan
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2789 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 43.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella (vegan)
15 min
Crema pasticcera (vegan)
15 min
Pasta fresca (vegan)
1h 10 min
Besciamella (vegan) (senza glutine)
10min
Pan di Spagna (vegan)
50 min
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1h 10 min
Besciamella (senza lattosio)
10min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1hod. 40min
Tiramisù Vegan
3 godz. 20 min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Torta della nonna (vegan)
4h
Crema pasticcera (senza lattosio)
20 min