Compatibele versies
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto vol-au-vent
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Cottura vol-au-vent
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di burro
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di petto di pollo lessato, a cubetti
- 30 g di Edam (formaggio olandese) grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2474 kJ / 591.3 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 38.7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cioccolatini alla nocciola
2h 20min
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Purea di pere e marroni al Rum
35 Min
Mousse al cioccolato fondente con panettone
3h 20min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Semifreddo pesche e albicocche
3 godz. 35 min
Insalata russa allo yogurt
1h
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Lasagne valtellinesi
2h
Castagne al Rum
1440 Std. 40 Min