Compatibele versies
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto vol-au-vent
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Cottura vol-au-vent
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di burro
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di petto di pollo lessato, a cubetti
- 30 g di Edam (formaggio olandese) grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2474 kJ / 591.3 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 38.7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Agnolotti al brasato
3h
Sformatini di asparagi
45 min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1 Std. 30 Min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Sformatini di fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
1 godz.
Cipolle ripiene al prosciutto
1 godz.
Coniglio ripieno ai carciofi
1 godz. 40 min
Flan di carote
50 min
Blinis con carpaccio di tonno
1 godz.