Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 372 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa peverada
30 dk
Salsa peperoni rossi e mele
35min
Salsa rubra
30 dk
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15 min
Riso e porri
30 dk
Salsa piccante allo zenzero
30 dk
Gnocchetti de gris
30 dk
Uova ripiene di prosciutto
15 min
Salsa di verdure miste agrodolci
744sa 45 dk
Pancotto
30 dk
Salsa al cren
120h 10min
Sugoli di uva
1h