Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 372 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure miste in agrodolce
25h 40 min
Cirighet
30min
Dado di carne
45min
Sciroppo di mele
3 Std. 30 Min
Tagliatelle di nocciole con sugo al guanciale
1h
Olio aromatizzato al limone e rosmarino
20 λεπτ.
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa ai capperi
10min
Salsa tonnata
20 λεπτ.
Salsa cocktail
10min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 Std. 45 Min
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min