Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Involtini
- 40 g di carota pelata, a listarelle (5 x 0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1300 g di acqua
- 8 fagiolini verdi freschi, puliti, a metà
- 40 g di vermicelli di riso, ammollati in acqua e a pezzi
- 8 gamberoni giganti crudi, sgusciati, puliti e privati dell'intestino
- 8 fogli di carta di riso
- 8 foglie di lattuga verde tipo iceberg, a pezzi
- 3 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
Salsa agrodolce
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino piccante fresco
- 2 cucchiai di succo di lime
- 2 cucchiai di salsa di pesce
- 1 cucchiaio di aceto di riso
- 2 cucchiai di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 743 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Ravioli cinesi
1h
Involtini primavera
1h 15min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Ravioli 'Shao mai'
2h
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Samosas con carne e verdure
1h 15min
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3 Std.
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Riso Kashmiri
30min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1sa 5 dk
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min