Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 1 lime, il succo e la scorza
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di carpaccio di tonno affumicato, a fette piccole (circa 10 g cad.)
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- lime, le zeste, a piacere (optioneel)
- pepe rosa in grani, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Blinis con burrata e scampi
1h
Blinis con salmone
1h
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1 Std. 10 Min
Involtini di spada al basilico
15min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Crema di ceci con vongole
40min
Frittelle di gamberi
1h
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min