Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 75 g di farina tipo 1 + q.b.
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 120 g di seitan a pezzi
- 40 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di carota, pelata e a pezzi
- 5 g di zenzero fresco, pelato e a pezzi
- 200 g di foglie di verza a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di zenzero fresco, pelato e a fettine sottili
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (3 cm)
- 300 g di foglie di verza a pezzi + q.b. intere
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta cioccolato e cachi
1hod.
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35 Min
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1h 10min
Torta al burro di arachidi e biscotti
1h 25min
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1hod.
Torta di pere e limoni canditi (TM6)
3 Std.
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1 Std. 20 Min
Torta zucca, cocco e arancia
1 Std. 30 Min
Melanzane al miso sottovuoto
2 Std. 45 Min
Zucca al curry
45 Min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 Min
Torta di mele, cannella e mandorle
1 Std. 30 Min