Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 75 g di farina tipo 1 + q.b.
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 120 g di seitan a pezzi
- 40 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di carota, pelata e a pezzi
- 5 g di zenzero fresco, pelato e a pezzi
- 200 g di foglie di verza a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di zenzero fresco, pelato e a fettine sottili
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (3 cm)
- 300 g di foglie di verza a pezzi + q.b. intere
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di carote e mandorle (senza glutine)
2h 40min
Pranzo probiotico multicolor
35 Min
Zuppa di lenticchie speziata alla marocchina (Bimby Friend)
35 Min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1sa 15 dk
Pasta fresca (vegan)
1j 10 menit
Manzo al tamarindo con riso
9hod. 10min
Crostata fragole e timo (vegan)
2 Std.
Formaggio vegano tritato
10 menit
Ricotta di mandorle e anacardi
24h 40min
Crema di edamame e spinaci con focaccia alla barbabietola (vegan)
2 Std. 15 Min
Zucca al curry
45min
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1 Std. 30 Min