![Ravioli di seitan al vapore su crema di verza e patate Ravioli di seitan al vapore su crema di verza e patate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4ced6fda-407c-4df3-b30e-5692d296b4da/Derivates/8d7bca7c-dd62-4fcb-acd4-a55e6d649f99.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 75 g di farina tipo 1 + q.b.
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 120 g di seitan a pezzi
- 40 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di carota, pelata e a pezzi
- 5 g di zenzero fresco, pelato e a pezzi
- 200 g di foglie di verza a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di zenzero fresco, pelato e a fettine sottili
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (3 cm)
- 300 g di foglie di verza a pezzi + q.b. intere
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale
Geen beoordelingen
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 min
Sticky toffee pudding
1h
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40 min
Vellutata di castagne e pastinaca
1h
Polpettone di seitan
50 dk
Veg-burger (vegan)
1h 10 min.
Crêpes alla soia (vegan)
35 min
Tiramisù Vegan
3sa 20 dk
Biscotti con i semi (vegan)
2h 40min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 min
Tofu
18 godz. 30 min