Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base della torta
- 120 g di zucchero
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di Alchermes
Ripieno
- 250 g di pane bianco a fette
- 150 g di latte
- 150 g di acqua
- 150 g di bietola, le foglie lavate
- 50 g di burro a pezzi
- 150 g di uvetta, ammollata e strizzata
- 100 g di pinoli
- 120 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di amaretti sbriciolati
- 15 g di Alchermes
Terminare la preparazione
- 20 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2121 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandolce genovese
1h 30min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Torta pasqualina
2h 5min
Panissa
45min
Cappon magro
4h 30 min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Scarpazza sarzanese
2h 30 min
Torta di riso salata
2h 10min
Torta salata bietole e uova
2h
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50 min
Riso in torta verde
1h 30min
Torta salata di bietole
1h