Compatibele versies
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini alla barbabietola
- 60 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 60 g di acqua
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b.
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
Sugo porri e scorfano
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di scorfano in filetti a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 min
Ruote limone e pepe
1 Std.
Mousse di baccalà e avocado
30 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1 Std.
Panzanella di pescatrice e peperoni
3h
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 Std. 20 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.