Compatibele versies
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini alla barbabietola
- 60 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 60 g di acqua
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b.
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
Sugo porri e scorfano
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di scorfano in filetti a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Ravioloni neri ripieni di branzino
1hod. 45min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Brodetto di Porto Recanati
55min
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1 godz. 10 min
Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
1h 30min
Crostatine al limoncello
2h 35 min.
Dado di pesce
1hod. 40min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1 godz. 10 min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2h 40 min
Tiramisù ai frutti esotici
5 Std. 20 Min
Polpette di polpo al profumo di limone e pepe verde
1h