Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo a tocchetti (vedere consigli)
- 1000 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di farina tipo 00
- 100 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 50 g di formaggio Grana Trentino in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3027.1 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 93.8 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1616.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Tortel di patate
40min
Canederli allo speck
2u. 40min
Gnocchi bicolore
2h
Risotto al Teroldego
40min
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min