Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo a tocchetti (vedere consigli)
- 1000 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di farina tipo 00
- 100 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 50 g di formaggio Grana Trentino in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3027.1 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 93.8 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1616.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di polenta
25 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Zelten
2 Std. 55 Min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50min