Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 4 uova (60 g cad.)
Ripieno
- 50 g di pane di segale casereccio
- 2 cucchiai di prezzemolo fresco
- 50 g di formaggio Montasio a pezzi
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 30 g di cedro candito
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata e strizzata
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 cucchiaino di zucchero
Terminare la preparazione
- burro fuso a piacere
- zucchero q.b.
- formaggio Montasio grattugiato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 723.5 kJ / 356.4 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farro ubriaco con salsiccia
50 Min
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3 Std. 30 Min
Cremino ai tre cioccolati
2 Std. 25 Min
Diamanti ripieni di gelato al whisky
5u. 55min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1sa 20 dk
Trancetti al ribes
2 Std.
Pane Naan con cipolla e cumino
2 Std. 25 Min
Chutney al cocco e coriandolo
45 dk
Mariola calabrese
50 Min
Nems
1 Std.
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50 Min
Tegole al cacao con mandorle
12h 30min