Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 4 uova (60 g cad.)
Ripieno
- 50 g di pane di segale casereccio
- 2 cucchiai di prezzemolo fresco
- 50 g di formaggio Montasio a pezzi
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 30 g di cedro candito
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata e strizzata
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 cucchiaino di zucchero
Terminare la preparazione
- burro fuso a piacere
- zucchero q.b.
- formaggio Montasio grattugiato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 723.5 kJ / 356.4 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaiserschmarren
50 min
Salsa bolzanina
15 min
Rose all'uvetta sultanina e mirtilli
14sa 30 dk
Casunziei all'ampezzana
1sa 30 dk
Smacafam
55min
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3 godz. 30 min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1hod. 40min
Frullato di more
10min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1sa 30 dk
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Tortelli di patate e ricotta
1sa 20 dk