Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti surgelati
- 150 g di castagne surgelate pelate
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
Fonduta
- 200 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 100 g di latte intero per 2 ore
- 10 g di burro
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Caldo freddo di risotto al baccalà
1h 20min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Filetto di mare in crosta alle erbe primaverili
40 min
Mousse di prosciutto iberico
10min
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 godz. 40 min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40 min