Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti surgelati
- 150 g di castagne surgelate pelate
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
Fonduta
- 200 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 100 g di latte intero per 2 ore
- 10 g di burro
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini bonet
2 Std.
Fonduta
8 Std. 20 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Panissa vercellese
35 Min
Bonèt
2 Std.
Cipolle ripiene di magro
1 Std. 40 Min
Girandole di magro
1h 5min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 Std. 30 Min
Risotto meneghino rivisitato
50 Min
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min