Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semifreddo allo yogurt
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
- 500 g di yogurt greco bianco
- 15 g di miele millefiori
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 10 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Coulis ai mirtilli
- 50 g di mirtilli + q.b.
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 cucchiaio di zucchero
- 5 - 10 foglioline di menta fresca, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini cheesecake
4sa 15 dk
Panna cotta
6 godz. 30 min
Gelato cioccolato e menta
10 Std. 25 Min
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 Std. 30 Min
Girelle alle erbe con bresaola
8 Std.
Bicchierino variegato al ribes rosso
2 godz. 30 min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 godz. 35 min
Semifreddo pesche e albicocche
3h 35min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30 min
Panna cotta alla crema al whisky
4 Std. 30 Min