Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di basilico
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Gelato ai pomodorini
- 500 g di pomodori datterino a pezzi surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 10079 kJ / 2409 kcal
- Eiwitten
- 46.9 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 234.6 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini capresi
30 dk
Gelato veloce alla pera
20 dk
Bicchierini prosciutto e melone
3 godz. 25 min
Blinis al curry con gamberi
1h
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1 Std. 20 Min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10 Std. 20 Min
Gelato alle arachidi con stuzzichini di sfoglia e prosciutto crudo
11 godz.
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Sorbetto albicocca e kiwi
15 min
Sorbetto di arancia
8h 25min
Frozen yogurt al pistacchio
10 Std. 20 Min