Compatibele versies
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina di kamut
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di insalata valeriana
- 100 g di tacchino arrosto a fette
- 100 g di Parmigiano reggiano in scaglie
- glassa di soia, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 25.1 g
- Vezels
- 8.7 g
Alternatieve recepten
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
6 godz.
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3 godz.
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
1h 10min
Spighette al kamut
3h 55min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 godz. 10 min
Corona bordolese
5h 20 min
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 Std.
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2h 10min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 Std.