Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g di barbabietole rosse cotte a listarelle
- 400 g di aceto di vino bianco
- 400 g di zucchero di canna
- 120 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 9452 kJ / 2259 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 223.1 g
- Vetten
- 149.8 g
Alternatieve recepten
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Composta di melanzane e peperoni
1sa 45 dk
Confettura di cipolle di Tropea
55 min
Pere sciroppate
721h 20min
Confettura di uva
50min
Confettura di uva e fiori di timo
2 Std. 40 Min
Chutney di zucca
1 godz. 10 min
Conserva di melanzane
1sa 30 dk
Confettura estiva
55 min
Composta di albicocche e carote all'arancia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1sa 45 dk
Confettura di mele cotogne
1 godz. 10 min
Marmellata di mandarini
1 Std. 20 Min